Få et uforpligtlig tilbud

  Traditionel kontorrengøring

  Kontorrengøring

  Vil du gerne skabe de bedste forudsætninger og arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere? Hos Aktiv Pro Rengøring udføre vi traditionel kontorrengøring, hvor kvaliteten og servicen er i 1. prioritet. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen til at kunne sikre et rent kontormiljø.

  Skræddersyet løsning?

  Har du særlige behov, opfylder vi også dem. Vi tilbyder vores kunder skræddersyet aftaler, hvor vi hos Aktiv Pro Rengøing præcis dækker de behov, I må have.

  Her kan I bl.a inkludere vinduespudsning både inde og ude, vande planter, fejning af fortov herunder snerydning, facaderens, trappevask eller andre services.
  Hos Aktiv Pro Rengøring vil vi gerne tilbyde vores kunder mere end bare alm. traditionel kontorrengøring, hvor kunden har mulighed for at samle alle services under samme ekstern rengøringsfirma.

  Med Aktiv Pro Rengøring som din professionelle samarbejdspartner er du altid garanteret en høj kvalitet og service i absolut særklasse. Vi sørger for at din skræddersyet rengøringsløsning bliver imødekommet af dedikeret og kvalitetsbevidste medarbejdere. – På den måde kan vi altid levere det bedste resultat og service til vores kunder.

  Vi skaber resultater

  Vi kører ud i hele Jylland -
  uden det koster ekstra

  Aktiv Pro Rengøring dækker hele Jylland indenfor alt erhvervsrengøring og services

  Kom i kontakt med os

  Kontakt os

  Korntoften 4,
  7100 Vejle