Få et uforpligtlig tilbud

  Specialrengøring & Services

  Specielrengøring & services

  Hos Aktiv Pro Rengøing er vi specialister indenfor for industrirengøring og services. Hvor vi til enhver tid levere resultater og mandskab i topklasse. Vi har kompetencerne indenfor følgende specialrengøring og services: – Hovedrengøring

  Højderengøring
  Mandskabsudlejning
  Rengøring af produktionsmaskiner
  Rengøring af fabriksgulve og værksteder
  Rengøring dagligdags butikker/supermarkeder både i daglig drift, skadesservice eller
  under nyåbninger eller efter renovering

  Skræddersyet specielrengøring og service ydelser

  Det kan være en dagligdagsbutik som har været under renovering over en længere periode eller skal skinne til åbningen, så står Aktiv Pro Rengøing klar med det rette mandskab som har kendskab til maskinerne, arbejdsopgaven og midlerne. Det kan også være en butik som er stødt på en mus eller rotte, som har brug for akut hjælp. En restaurant eller konference som mangler mandskab til opstilling , tjener, opvasker, oprydning, løbende rengøring af toiletter, slutrengøring mm.

  Uanset størrelse så tilbyder Aktiv Pro Rengøring skræddersyet specielrengøring og service ydelser på dine præmisser, så du kan få det, som du vil have det. Vi kan rykke ud med kort varsel, uanset omfang og varighed, så får du et fleksibelt rengøringsfirma, der er der, når du har brug for det. Vi er tæt på vores kunder, da samarbejde og tillid betyder meget for os.

  Med Aktiv Pro Rengøring som din professionelle samarbejdspartner er du altid garanteret en høj kvalitet og service i absolut særklasse. Vi sørger for at din skræddersyet rengøringsløsning bliver imødekommet af dedikeret og kvalitetsbevidste medarbejdere. – På den måde kan vi altid levere det bedste resultat og service til vores kunder.

  Vi skaber resultater

  Vi kører ud i hele Jylland -
  uden det koster ekstra

  Aktiv Pro Rengøring dækker hele Jylland indenfor alt erhvervsrengøring og services

  Kom i kontakt med os

  Kontakt os

  Korntoften 4,
  7100 Vejle