Få et uforpligtlig tilbud

  Koldtåge Desinficering Covid-19

  Hvordan sikre i Jeres virksomhed og ansatte når Danmark åbner op igen?

  Med vores koldtåge desinficering sikre vi nemt og hurtigt, et bakterie og virafrit miljø. Vores produkter er testet og godkendt imod COVID-19.

  Aktiv Pro Rengøring benytter BioCid som er et desinficerende middel, der aktivt bekæmper bakterier, vira og sporer og som sikrer en effektiv desinficering. Vores koldtågeanlæg er super velegnet til at tågebehandle eksempelvis kontormiljøer, klasselokaler, institutioner, kantiner og biler.

  Vi tilbyder også daglig rengøring af toiletter, overflader, gulve med godkendt sæbemidler. Kort fortalt:

  High Level Desinficering.

  • Ved hjælp af produktet BioCid kan vi på eliminere op i mod 99,999 procent af alle vira, svampe og bakterier på alle overflader.
  • Effektiv overfor et bredt spektrum af patogener inklusiv mycobacteria, vira, bakteria, svampe, gærsvamp og skimmel, inklusiv MRSA, Hepatitis B og C.
  • BioCid sprøjtes ud med en koldtågemaskine.
  • BioCid er godkendt af Fødevarestyrelsen og er hverken skadeligt for mennesker, dyr eller miljøet. Produktet er ikke ætsende og virker akut og forebyggende ved at lægge en beskyttede hinde over de overflader, det bliver påført.

  Desinfektion med BioCid er den ideelle løsning til at nedbringe risiko for smittefare!

  Med Aktiv Pro Rengøring som din professionelle samarbejdspartner er du altid garanteret en høj kvalitet og service i absolut særklasse. Vi sørger for at din skræddersyet rengøringsløsning bliver imødekommet af dedikeret og kvalitetsbevidste medarbejdere. – På den måde kan vi altid levere det bedste resultat og service til vores kunder.

  Vi skaber resultater

  Vi kører ud i hele Jylland -
  uden det koster ekstra

  Aktiv Pro Rengøring dækker hele Jylland indenfor alt erhvervsrengøring og services

  Kom i kontakt med os

  Kontakt os

  Korntoften 4,
  7100 Vejle